Kameran takana

Teija Korhonen
Kameran takana 1

Hei! Olen Teija, valokuvaaja Kouvolasta.

Ihanaa, että löysit sivuilleni!

Olen tehnyt valokuvaustöitä yrittäjänä jo viiden vuoden ajan. Kuvaan paljon häitä ja juhlia. Rakastan dokumentaarista kuvausta ja se, kun saan tallennettua jonkin pienen merkityksellisen ohikiitävän hetken kameralleni tuottaa runsaasti mielihyvää ja onnistumisen iloa. Elän myös palautteista, ja jokaikinen suosittelu tai suora palaute kiitoksineen potkii minua taas eteenpäin urallani. 

Vuosikausien hotelli- ja ravintola-alan työkokemus on mahdollistanut asiakaspalvelutaitojen lisäksi myös sen, että olen päässyt kuvaamaan ruokia ja hotelli- sekä ravintolamiljöitä. Rakastan ruokaa ja ruokakuvia! Inspiroidun kauniista esillepanosta ja somisteista, valosta ja varjoista, puhumattakaan auringonnousuista ja -laskuista. Oli kyse sitten ihmisten tai asioiden kuvaamisesta, näillä kaikilla on siinä hurja merkitys. 

Potretti- ja perhekuvaukset miljöössä mahdollistavat monipuolisen gallerian kuvista ja luonto tarjoaa parasta rekvisiittaa kuviin. Aina sää ei kuitenkaan suosi ja siksi minulla on mahdollisuus kuvata myös ihanassa valoisassa studiossa, joka sijaitsee Kouvolassa aivan keskustan tuntumassa hyvien pysäköintipaikkojen vieressä. Kaunis valo ja kuvausympäristö luovat upeat puitteet onnistuneille otoksille. Suosin mininmalistista rekvisiittaa kuvissani, koska haluan kuvattavan loistavan pääosassa.

Kuvista eri vuodenaikoina ja ikäkausina saa koottua ihania muistoja vaikkapa tauluihin, kehyksiin tai valokuvakirjoihin. Ikuistan mielelläni perhejuhlia, kastejuhlista valmistujaisiin, häistä syntymäpäiviin, hautajaisia unohtamatta. Myös yrityskuvaukset kuuluvat palveluihini, joten kun tarvitset kuvaajaa, ollaan yhteyksissä! 

Kiitos kun kuljet matkassani mukana, tai liityt seuraajiin sosiaalisessa mediassa!

<3 Teija